Vakantie Curaçao

Goedkoop naar Curaçao? Bekijk de aanbiedingen hieronder voor een heerlijke zonvakantie in Curaçao!

Vakanties in Curaçao

Vakantiebestemmingen in Curaçao

Artikelen die je misschien wil lezen...

Een vakantie naar Curaçao boeken

Een goedkope vakantie naar Curaçao is een van de beste keuzes die je maar kunt maken. Er zitten dan ook veel voordelen aan een zonvakantie op Curaçao. Hieronder kan je terugvinden wat een vakantie naar Curaçao zo bijzonder maakt en wat je er eigenlijk allemaal kunt doen en beleven. Door deze informatie kom je niet meer voor verrassingen te staan. Tijd om hier meer te weten over te komen, zo kom je niet meer voor verrassingen te staan.

Vakantie naar Curaçao met een Nederlands tintje

Hoewel de geschiedenis van Curaçao veel verschillende Europese invloeden kent, maakt het eiland sinds de kolonisatie door de Nederlanders deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden. Je zult het al merken voordat je het vliegveld verlaat. De Nederlandse gerechten en heerlijke Nederlandse hapjes worden over het hele eiland als souvenir verkocht en de hoofdstad Willemstad, die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, heeft een herkenbare Nederlandse architectuur van zadeldaken en gebogen dakranden. Doordat je gewoon Nederlands kunt spreken hoef je niet meer je Engelse woordenboek mee te nemen, scheelt je een hoop gedoe.

Dé plek om te feesten en te zonnen – een feest en zonvakantie op Curaçao

Elke nacht van de week en op elk moment van het jaar kunt u een soort van nachtleven vinden op Curacao. Het nachtleven is een van de beste dingen om te doen op Curaçao, met jaarlijkse festivals zoals Carnaval en Koninginnedag die tot de grootste en grappigste feesten van heel de wereld behoren. Muziekfestivals, zoals het Curaçao North Sea Jazz Festival, zijn vaak te vinden op het eiland aan. Veel stranden, zoals Mambo Beach, zijn populaire plekken met leuke bars en restaurants met onder andere dj’s en live muziek. Er zijn ook veel discrete lounges en bars, vooral in de historische wijk Pietermaai. Heb je een kater dan kan je de volgende dag op het strand liggen zonnen, om zo echt even helemaal niets te doen. De verscheidenheid aan stranden dit hét land voor een zonvakantie op Curaçao.

Duiken op Curaçao – goedkope vakantie naar Curaçao

De franjeriffen van Curaçao behoren tot de grootste en meest bio-diverse van het hele Caribische gebied. Het is dus geen verrassing dat dit Nederlands-Caribische eiland een van de top duik bestemmingen in de wereld is.  Of je nu een snorkelaar bent, een beginnende duiker of een duiker met een open water certificaat, er is voor iedereen genoeg te beleven. Bekende duiklocaties zijn Director’s Bay, de MV Superior Producer, Klein Curaçao, Mushroom Forest, Watamula en natuurlijk The Blue Room.

Zelf een goedkope vakantie naar Curaçao boeken is mogelijk via deze site. Door een vakantie te boeken ben ook jij om een heerlijke vakantie naar Curaçao te beleven. De prachtige stranden, het heerlijke eten en de gezellige mensen maakt dit echt een paradijsje op aarde. Een zonvakantie naar Curaçao zal je voor altijd bijblijven!