Vakantie boeken? Bekijk actuele vakantie deals

Soort vakantie

Recent geplaatste vakantie deals

Er zijn maar weinig activiteiten die plezieriger zijn dan op vakantie gaan. Het is de leukste tijd van het jaar. Een vakantie is een ultiem moment om tot rust te komen, op avontuur te gaan of om nieuwe steden en landen te ontdekken. De één brengt een vakantie het liefst op het strand onder de Franse, Spaanse of Italiaanse zon door. Een ander hecht juist weer veel waarde aan het ontdekken van een nieuwe stad, gebied of zelfs land. Het mooie aan een vakantie is dat alles mogelijk is, wat je voorkeuren ook zijn. Je hebt het volledig zelf in de hand. Maar het begint allemaal met een vakantie boeken.

Een vakantie boeken, begint dan op zijn beurt weer met het bepalen van wat voor soort vakantie je op het oog hebt. Zoals gezegd zijn er verschillende keuzemogelijkheden. Wat doe jij het liefst op vakantie? Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit:

 • Een zonvakantie: Hou je van de zon in combinatie met warme temperaturen? Dan is een zonvakantie heerlijk om tot rust te komen. Hoe verder je richting Zuid-Europa gaat, hoe groter de kans op veel warm weer.
 • All inclusive: Ben je op zoek naar ultiem comfort en wil je zo min mogelijk aan je hoofd hebben tijdens je vakantie? Een all inclusive vakantie voldoet dan perfect aan die wensen. Alles is bij je vakantie inbegrepen. Je hoeft zelf bijna nergens meer aan te denken.
 • Stedentrip: Spreekt het ontdekken van nieuwe steden je aan en ben je benieuwd hoe het voelt om er echt te zijn? Ga dan voor een heuse stedentrip. Steden als Rome, Londen, Praag, Berlijn, Madrid en Barcelona staan bekend om de geweldige stedentrips.
 • Verre reizen: Heb je Europa ondertussen wel gezien of ben je simpelweg benieuwd naar de landen buiten Europa? Een verre reis ligt dan goed binnen de mogelijkheden. Ontdek de cultuurverschillen en mooie natuur in verre landen.
 • Last minute: Last minute een vakantie boeken, is een hele populaire optie. Prijzen van last minute vakanties liggen over het algemeen significant lager. Bovendien vertrek je daarmee al binnen de kortste keren naar je vakantiebestemming. Een win-winsituatie dus.
 • Alleen vliegtickets: Heb je al een locatie om te overnachten of zoek je dat liever pas op plaats van bestemming uit? Dan is het ook mogelijk om alleen vliegtickets te bestellen. Je bereikt dan op een goedkope en comfortabele manier een locatie naar keuze.

Voordelen vakantie boeken via Hayaat

Het doel van Hayaat is om een vakantie boeken voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hierbij zijn er een aantal zaken waar we op hebben gelet. Dit komt neer op de volgende voordelen van het boeken van een vakantie via Hayaat:

 • Goedkoop op vakantie: Iedereen is op zoek naar een manier om goedkoop op vakantie te gaan. En daarbij wil je uiteraard niet inleveren op kwaliteit. Het is de kunst om goedkoop op vakantie te gaan en tegelijkertijd de tijd van je leven te hebben. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we per soort vakantie, per land en per stad de goedkoopste opties op een rijtje gezet.
 • 100% up-to-date: Bij Hayaat gaan we dagelijks op zoek naar de meest actuele aanbiedingen. Hierdoor weet je zeker dat je ook echt de beste optie van het moment voorgeschoteld krijgt. Door de aangeboden vakanties 100% up-to-date te houden, weten we zeker dat je uiteindelijk tevreden bent met de geboekte vakantie.
 • Betrouwbaarheid: Wij vinden het belangrijk dat een vakantie boeken ook betrouwbaar gebeurt. Dat houdt in dat je precies weet wat je krijgt en dat er geen addertjes onder het gras zitten. Uiteindelijk zorgt dit voor de hoogst mogelijke tevredenheid. Je gaat hierdoor onbezorgd een geweldige vakantie tegemoet. Betrouwbaarheid en goedkoop op vakantie gaan bij Hayaat hand in hand.
 • Uitgebreid vakantieaanbod: Aangezien iedereen andere voorkeuren en favoriete locaties heeft, is het belangrijk dat er een zo groot mogelijk aanbod aanwezig is. We stellen dan ook alles in werking om zoveel mogelijk diversiteit in de verschillende vakantieaanbiedingen te leveren. Goedkoop op vakantie gaan moet natuurlijk niet gelimiteerd zijn tot een paar landen en steden. Hoe breder het aanbod, hoe groter de kans dat je er iets tussen ziet staan wat je aanspreekt. Dit is dan ook elke dag weer ons streven.

Het komt er uiteindelijk op neer dat we bij Hayaat dagelijks alles op alles zetten om jou van de meest actuele en aanlokkelijke vakantieaanbiedingen te voorzien. Het is onze overtuiging dat een vakantie boeken leuk moet zijn. En wat is er nu leuker dan goedkoop op vakantie gaan? Een goedkope vliegvakantie, stedentrip door verschillende landen of op zonvakantie aan de Franse kust. Het is allemaal mogelijk.

Hoe boek ik een vakantie?

Bij Hayaat maken we het je zo makkelijk mogelijk:

 1. Kies het soort vakantie waar je naar op zoek bent (last minute, vliegtickets, verre reis, stedentrip, all inclusive of zonvakantie).
 2. Kies het land dat jouw voorkeur heeft (optioneel).
 3. Kies de stad die jouw voorkeur heeft (optioneel).
 4. Bekijk uit de lijst van aanbiedingen welke vakantie jou het meeste aanspreekt.

Een goedkope vakantie boeken hoeft niet moeilijk te zijn. Zolang je maar op een overzichtelijke wijze de goedkoopste en meest betrouwbare opties ontvangt. Voor je het weet bevind je je op je vakantiebestemming en ben je volop aan het genieten!

Voor meer vragen of informatie over de beschikbare vakanties kun je uiteraard contact met ons opnemen. We helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat je de juiste vakantie kiest. Het gaat ons er uiteindelijk om dat je 100% tevreden bent en precies dat vindt waar je naar op zoek bent.