11 dagen naar dit prachtige 4-sterren resort in Bulgarije | Kindvriendelijk resort

11 dagen naar dit prachtige 4-sterren resort in Bulgarije | Kindvriendelijk resort

Deze aanbieding is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Het Aqua Paradise Hotel is een waterparadijs voor het hele gezin. Het resort beschikt over talloze geweldige waterglijbanen (zie afbeeldingen) voor jong en oud. Daarnaast zijn er diverse zwembaden, restaurants een Spa Center, modern ingerichte kamers en een miniclub voor kinderen. Zoek je een spetterende vakantie? Dan is deze aanbieding ideaal voor uw gezin!
vakantie aqua paradise hotel
Van: Schiphol
Boekingskosten: 27,50
Vertrekdatum: 16 June 2020
Sterren: 4
Beoordeling: 8,8 uit 35+ beoordelingen
Verzorging: All-inclusive

Het Aqua Paradise Hotel ligt op ongeveer 650 meter afstand van het openbare strand en op circa 3 km van het centrum van Nessebar. Het welbekende centrum van Sunny Beach ligt op 7 km afstand. Het resort biedt tegen betaling een suttleservice aan naar Nessebar. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi. Verder beschikt het resort over onder andere diverse sportactiviteiten, unieke shows en meer. Bekijk de aanbieding voor meer gedetailleerde informatie.

Zo ziet de vakantie eruit (voor 2 personen)

11 dagen naar dit prachtige 4-sterren resort in Bulgarije | Kindvriendelijk resort 1 11 dagen naar dit prachtige 4-sterren resort in Bulgarije | Kindvriendelijk resort 3

Informatie

Prijs vanaf €589,- p.p

11 dagen

Bekijk de aanbieding voor gedetailleerde informatie en meerdere reisdata. Let op; prijzen kunnen veranderen en beschikbaarheid kan beperkt zijn.

Deel met vrienden

Meer interessante aanbiedingen