11 dagen naar een 8,7 beoordeelde hotel in Bali!

11 dagen naar een 8,7 beoordeelde hotel in Bali!

Heerlijk ontspannen tijdens deze strandvakantie. Puri Bambu Hotel is dé plek om tot rust te komen. Het is een traditioneel hotel gelegen in een rustig dorp. Het strand is op loopafstand te bereiken. Op het strand of aan het zwembad kun je genieten van een massage of schoonheidsbehandeling (tegen betaling). Besluit je te dineren in het restaurant dan kun je naast (traditionele) heerlijke maaltijden genieten van een livemuziek.
vakantie puri bambu hotel
Van: Schiphol
Boekingskosten: 27,50
Vertrekdatum: 11 September 2020
Sterren: 3
Beoordeling: 8,7 uit 30 beoordelingen
Verzorging: Logies + ontbijt

Het hotel ligt op +/- 300 meter van het strand gelegen in een traditioneel Zuid-Balinees drop, Kendonganan. Het centrum van Jimbaran ligt op +/- 1 km afstand en er zijn binnen een straal van 300 meter diverse restaurants aanwezig mocht je niet willen dineren in het hotel. Verder biedt de aanbieding gratig 30 kilo ruimbagage en 8 kilo handbagage aan. Tevens word je tijdens je vlucht voorzien van drankjes en maaltijden. Let op! Deze aanbieding is exclusief transfer! Bekijk de aanbieding voor meer gedetailleerde informatie.

Zo ziet de vakantie eruit (2 personen)

11 dagen naar een 8,7 beoordeelde hotel in Bali! 1 11 dagen naar een 8,7 beoordeelde hotel in Bali! 3

Informatie

Prijs vanaf €877,- p.p

11 (8 nachten) dagen

Bekijk de aanbieding voor gedetailleerde informatie en meerdere reisdata. Let op; prijzen kunnen veranderen en beschikbaarheid kan beperkt zijn.

Deel met vrienden

Meer interessante aanbiedingen