11 dagen naar Zakynthos voor maar liefst €638,- | Luxury Suites

11 dagen naar Zakynthos voor maar liefst €638,- | Luxury Suites

De Belverdere Luxury Suites doet haar naam zeker niet tekort. Dit resort bevindt zich in een schitterende groene omgeving met uitzichten over adembenemende landschappen. Geniet van de heerlijke Griekse zon op het strand of aan het zwembad. Een dagje uit het resort? Ga dan toeren naar het gezellige centrum van Argassi of één van de andere dorpjes die Zakynthos te bieden heeft.
vakantie belverdere luxury suites
Van: Schiphol
Boekingskosten: Geen
Vertrekdatum: 23 August 2020
Sterren: 4
Beoordeling: 8,2 uit 35+ beoordelingen
Verzorging: Logies + ontbijt

Op circa 700 meter is er een zandstrand te vinden waar de welbekende Carette Caretta schildpadden hun eieren leggen. Het centrum van Vassillikos is gelegen op circa 2,5 kilometer waar je genoeg winkels, restaurants en bars vindt. Argassi ligt op ongeveer 10 kilometer. Meer weten over deze resort en de boeking? Bekijk de aanbieding voor meer informatie!

Zo ziet de vakantie eruit (voor 2 personen)

11 dagen naar Zakynthos voor maar liefst €638,- | Luxury Suites 1 11 dagen naar Zakynthos voor maar liefst €638,- | Luxury Suites 3

Informatie

Prijs vanaf €638,- p.p

11 dagen

Bekijk de aanbieding voor gedetailleerde informatie en meerdere reisdata. Let op; prijzen kunnen veranderen en beschikbaarheid kan beperkt zijn.

Deel met vrienden

Meer interessante aanbiedingen