8 dagen All-inclusive naar Curacao | Zorgeloos genieten in dit 4-sterrenresort

8 dagen All-inclusive naar Curacao | Zorgeloos genieten in dit 4-sterrenresort

Lekker ontspannen onder de warme zon in Curacao. Het Kunuku Aqua Resort in Sint Willibrodus is een perfecte keus voor een zorgeloze vakantie met familie of vrienden. Het 4-sterren resort biedt luxe en ruime appartementen aan voor een heerlijk onderkomen. Het resort heeft voor de kinderen een waterparkje met vier glijbanen en meerdere kinderfaciliteiten.
vakantie sint willibrordus
Van: Schiphol
Boekingskosten: 27,50
Vertrekdatum: 26 August 2020
Sterren: 4
Beoordeling: 8,1 uit 250+ beoordelingen
Verzorging: All-inclusive

Het resort ligt 14 km van het centrum Willemstad. De bushalte om daar te komen ligt op ca. 400 meter. Er rijdt een gratis shuttlebus naar zowel het centrum van Willemstad als het strand (ca 6,5 km afstand). Verder heeft het resort wifi op het gehele resort en diverse restaurants en bars. Bekijk de aanbieding voor meer gedetailleerde informatie.

Zo ziet de aanbieding eruit (voor 2p)

8 dagen All-inclusive naar Curacao | Zorgeloos genieten in dit 4-sterrenresort 1 8 dagen All-inclusive naar Curacao | Zorgeloos genieten in dit 4-sterrenresort 3

Informatie

Prijs vanaf €981,- p.p

8 (6 nachten) dagen

Bekijk de aanbieding voor gedetailleerde informatie en meerdere reisdata. Let op; prijzen kunnen veranderen en beschikbaarheid kan beperkt zijn.

Deel met vrienden

Meer interessante aanbiedingen