8 dagen naar het prachtige eiland Madeira, Portugal | €512 p.p

8 dagen naar het prachtige eiland Madeira, Portugal | €512 p.p

Tussen de bergen en de zee en één van de zonnigste kanten van Madeira, ligt dit Savoy Saccharum Resort. Dit hotel ligt direct bij een heerlijk zandstrand wat uniek is op dit eiland. Er zijn er namelijk maar twee aanwezig… Het hotel biedt je comfortabele kamers, diverse zwembaden, sfeervolle luxe restaurants en het grootste Spa center van Madeira. Dit resort is absoluut 5-sterren waardig waar er niets ontbreekt.
vakantie madeira
Van: Schiphol
Boekingskosten: 27,50
Vertrekdatum: 27 June 2020
Sterren: 5
Beoordeling: 9,0 uit 40+ beoordelingen
Verzorging: Logies & ontbijt

Informatie:

Het hotel heeft 243 kamers, een 24-uursreceptie en gratis wifi in het hele resort. Geniet van hapjes en drankjes in één van de 6 aanwezig bars uitkijkend op de zee. In principe heb je verder niets nodig voor en heerlijke zonvakantie. Wil je liever een dagje cultuur proeven of een dagje winkelen? In ca. 30 minuten met de shuttle ben je in de sfeervolle hoofdstad Funchai.

Extra informatie

Deze aanbieding biedt een kamer aan met zijzeezicht!

Zo ziet de aanbieding eruit

8 dagen naar het prachtige eiland Madeira, Portugal | €512 p.p 1    8 dagen naar het prachtige eiland Madeira, Portugal | €512 p.p 3

Informatie

Prijs vanaf €512,- p.p

8 dagen

Bekijk de aanbieding voor gedetailleerde informatie en meerdere reisdata. Let op; prijzen kunnen veranderen en beschikbaarheid kan beperkt zijn.

Deel met vrienden

Meer interessante aanbiedingen