All-inclusive naar het zonnige Kos | €413,- p.p

All-inclusive naar het zonnige Kos | €413,- p.p

Het Aregean View Aqua Resort is een vakantiebestemming perfect voor gezinnen. Het resort gelegen tussen de heuvels aan de Egeïsche Zee, biedt veel mogelijkheden aan voor kinderen. Zo is er een kinderzwembad met glijbanen en is er binnen een speelruimte aanwezig (bekijk aanbieding voor meer foto’s). De ruime kamers in het resort hebben een bungalowstijl en zijn omgeven door prachtige tuinen. Zo zijn er ook kamers met meerdere verdiepingen voor grotere gezinnen (tot maximaal 6 personen).
vakantie aegean view aqua resort
Van: Maastricht
Boekingskosten: 27,50
Vertrekdatum: 21 June 2020
Sterren: 4
Beoordeling: 8,0 uit 100+ beoordelingen
Verzorging: All-inclusive

Het park, gelegen op een berg, beschikt over 217 kamers en gratis wifi in het gehele resort. Op ca. 200 meter afstand is er een bushalte aanwezig waar je met de bus naar het centrum van Kos-stad kan (ca. 2,5 km afstand). Het resort heeft geen rechtstreekse ligging aan het strand. Mocht je naar het strand willen dan gaat er 4 keer per dag (in het hoogseizoen) een shuttle naar het strand (ca. 2,5 km afstand). Bekijk de aanbieding voor meer gedetailleerde informatie.

Zo ziet de vakantie eruit

   All-inclusive naar het zonnige Kos | €413,- p.p 1 All-inclusive naar het zonnige Kos | €413,- p.p 3

Informatie

Prijs vanaf €413,- p.p

8 dagen

Bekijk de aanbieding voor gedetailleerde informatie en meerdere reisdata. Let op; prijzen kunnen veranderen en beschikbaarheid kan beperkt zijn.

Deel met vrienden

Meer interessante aanbiedingen