Ideaal voor gezinnen | All-inclusive genieten in dit 4-sterren resort

Ideaal voor gezinnen | All-inclusive genieten in dit 4-sterren resort

Op vakantie naar de Fergus Club Europa is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het is een comfortabel en modern opgezet 4-sterren all-inclusive resort. Het resort ligt net buiten het gezellige en sfeervolle centrum Paguera en de baaien met prachtige zandstranden. Dit resort is gebouwd in bungalowstijl met ruime kamers en biedt veel faciliteiten aan voor jong en oud.
vakantie fergus club europa
Van: Schiphol
Boekingskosten: 27,50
Vertrekdatum: 18 June 2020
Sterren: 4
Beoordeling: 8,3 uit 60+ beoordelingen
Verzorging: All-inclusive

In het resort vind je onder andere meerdere zwembaden, glijbanen, restaurants, diverse sportfaciliteiten, miniclub voor kinderen, speeltuintje en uiteraard een animatieprogramma! Op ca. 500 meter afstand is het centrum van Paguera te vinden en op ca 900 meter vind je het zandstrand van Palmira. Gratis shuttleservice om daar te komen! Bekijk de aanbieding voor meer gedetailleerde informatie.

Zo ziet de vakantie eruit (voor 2p)

Ideaal voor gezinnen | All-inclusive genieten in dit 4-sterren resort 1 Ideaal voor gezinnen | All-inclusive genieten in dit 4-sterren resort 3

Informatie

Prijs vanaf €579,- p.p

8 dagen

Bekijk de aanbieding voor gedetailleerde informatie en meerdere reisdata. Let op; prijzen kunnen veranderen en beschikbaarheid kan beperkt zijn.

Deel met vrienden

Meer interessante aanbiedingen